Регионален природонаучен музей – Пловдив представя самостоятелна изложба на Милена

...
Регионален природонаучен музей – Пловдив представя самостоятелна изложба на Милена
Коментари Харесай

Милена Стоилова с изложба „Пулсът на природата“


Регионален природонаучен музей – Пловдив показва независима галерия на Милена Стоилова – МИКА със заглавие „ Пулсът на природата “.  Пловдивчани и посетители на града ще имат опция да се насладят на картини, рисувани с акрилни бои, с доста обич и ентусиазъм. Майсторски нарисуваните естествени пейзажи ще пренесат публиката в един хубав и сантиментален свят през погледа на създателя, излъчващи успокоение и жизненост.

Няма по какъв начин да гледате пейзаж и да не се въодушевите. Красотата на естествените пейзажи ни придвижва на друго място и оказва помощ да се отпуснем и релаксираме по-качествено. Какво по-хубаво, да сме покрай природата, въпреки и в огромния град?

Картините в изложбата „ Пулсът на природата “ ще възбудят вашето въображение и ще ви накарат да се замечтаете. Това е четвъртата независима галерия на Милена Стоилова – МИКА, която живее и твори в Стара Загора. Картините ще бъдат експонирани в Изложбената зала на Природонаучния музей в Пловдив в интервала от 6 април до 5 май 2024 година

Работно време на музея: понеделник  – петък от 08:30 до 17:00 часа, събота – неделя от 09:00 до 17:00 часа.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР