Реформиран хазарт някога е имал толкова много неща, че едва

...
Реформиран хазарт някога е имал толкова много неща, че едва
Коментари Харесай

Животът на човека е „съкрушен“ от мания, която го е оставила „неспособен да се движи“ в собствения си дом

Реформиран хазарт в миналото е имал толкоз доста неща, че едвам е съумял да движи в дома си – и споделя, че в никакъв случай не е могъл минава около камиона, без да вземе нещо със себе си.

Пол Солт, 64, признава по какъв начин това, което стартира като обич към upcycling, се трансформира в фикс идея, която разруши живота му - до момента в който чиновник на съвета не разчисти бъркотията и не донесе неговия " искра " назад. Пенсионираният учебен надзирател, който получи прякора „ Човека за прескачане “, тъй като в никакъв случай не можеше да мине около прозорци, споделя, че самотният живот е разрешил сбирката му да излезе отвън надзор.

Г-н Солт от Уокинг, Съри, сподели: „ Продължавах да си мисля „ Ще запазя това “ или „ този пай може да ми е от изгода “ и когато започнах да пребивавам самичък, започнах да поставям всякакви неща на всички места. Нямаше значение къде е, тъй като никой не ме караше да взема отървете се от каквото и да било.

„ Една вечер, когато си лягах, нямах доста място, с цел да отида до там – с което бях привикнал – и се поклатих малко. Започна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР