Реформата в службите се свежда до смяна на техните ръководители.

...
Реформата в службите се свежда до смяна на техните ръководители.
Коментари Харесай

Демерджиев: МВР вече е на Продължаваме промяната

Реформата в службите се свежда до промяна на техните ръководители . Текат сюжетите от записа и по този начин наречените промени не престават обезглавяването на службите. Сценарият тече, Министерство на вътрешните работи към този момент е тяхно (на " Продължаваме промяната " - б.р. поради на партията). Това съобщи някогашният вицепремиер и вътрешен министър Иван Демерджиев пред Българска национална телевизия.

Демерджиев отхвърли служебното държавно управление да е сменило над. В момента Министерство на вътрешните работи е в колапс, тъй като никой не смее да предприеме никакви дейности , посочи той и добави, че когато системата за сигурност блокира, ще блокира и страната.

Според него необичайно е, че Министерство на вътрешните работи прави дейности в доста чудноват медиен комфорт, в който работата на чиновниците на полицията се прикрива.

Демерджиев разяснява и, който ще бъде импортиран от Българска социалистическа партия против държавното управление в региона на националната сигурност и защитата. Поводите да падне кабинетът Денков-Габриел са доста , уточни той. Отстъпленията в Министерство на вътрешните работи са доста съществени и забележими, като самата сглобка би трябвало да премисли политиката си дали това политическо управление може да се оправи със дилемите си или е належащо да има промяна на министъра на вътрешните работи, сподели Демерджиев.

За войната в Израел и има ли заплаха за България, Демерджиев съобщи, че има риск от нови бежански талази от Израел. България би трябвало да е подготвена да посрещне нови мигрантаски талази, само че някогашният Министерство на вътрешните работи началник не вижда страната да е подготвена да ги посрещне. Европа ни припозна като водачи в битката против незаконната миграция и като водачи в опазването на външните граници на Европейски Съюз, подсети Демерджиев. Досега трябвало да се набележат стъпки и парите от Европейски Съюз да бъдат вложени за запазване на българо-турската граница.

Той не вижда реакция и от българските управляващи да реагират превантивно в следствие от войната в Израел. Министерство на вътрешните работи би трябвало да извърши главната си задача - да охранява, само че и на Европейски Съюз. В момента се вижда голямо оттегляне по тази тематика, а това ще рефлектира съществено върху упоритостта ни за влизане в Шенген. Министерство на вътрешните работи трябваше да покрие 110 км от българо-турската граница, която е неохраняема, разяснява Демерджиев.

Правителството прави съществено. Ако бяхме оценени високо от Австрия, Хърватска и Нидерландия за напъните, които полагаше служебното държавно управление, към тях се причислява Хърватска. Вместо да върви напред, държавното управление върви обратно с големи крачки за Шенген, безапелационен бе някогашният вътрешен министър.

Демерджиев счита, че България няма да успее да влезе в Шенген докрая на годината.
 Демерджиев за рокадите в Министерство на вътрешните работи: Идват избори и се извършва чутото от записа на Политическа партия
Демерджиев за рокадите в Министерство на вътрешните работи: Идват избори и се извършва чутото от записа на Политическа партия

Когато по политически аргументи се сменят хора, които си правят работата, поражда въпросът - за какво?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР