Реформата в БСП, предприета от председателя Корнелия Нинова, продължава с

...
Реформата в БСП, предприета от председателя Корнелия Нинова, продължава с
Коментари Харесай

Нинова отвърна на критиците си

Реформата в Българска социалистическа партия, подхваната от ръководителя Корнелия Нинова, продължава с разкриването на три нови центъра. Националният съвет на партията одобри предлагането на Изпълнителното бюро за основаване на Център за стратегически, исторически и политически изследвания; Център за образование на фрагменти и Център за обществени политики. Това заяви във Facebook водачът на българските социалисти.

„ По този метод се подсигуряват трите стълба на едно ръководство: хрумвания, фрагменти и управнически политики “, уверена е Нинова.

За интервала 2016-2020 през разнообразни форми на образование в партията са минали 2 100 участници, прецизира Нинова и показва: „ Някои от тях към този момент са кметове, общински съветници, народни представители, евродепутати. В партията е изработен указател на фрагменти и специалисти във всички области “.

Според ръководителя на Българска социалистическа партия с продължаващата промяна в партията се оферират управнически политики, основани на направената, разисквана в над 500 срещи в страната и призната от конгрес на партията „ Визия за България”. „ Те ще послужат за предизборна платформа на Българска социалистическа партия “, конкретизира Нинова.

„ Ръководството на партията одобри стратегия за идейно-програмна полемика, в която са включени тематики като опитът и проблемите на сродни партии в света и в Европа; проблемите на заетостта и приходите - отношение към предложенията за въвеждане на обезпечен базов приход, за ролята на страната за обезпечаване на заетост; екологичните императиви като определящ фактор на живота на планетата и на човечеството - кръгова стопанска система, запазване и възпроизвеждане на естествените запаси, демографски несъответствия “, очерта посоките на работа в Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Продължава промяната в Българска социалистическа партия Националният съвет на Българска социалистическа партия одобри предлагането на Изпълнителното бюро за основаване на три...
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР