Референдумът за Брекзит е причинил остра психоза на мъж, заяви

...
Референдумът за Брекзит е причинил остра психоза на мъж, заяви
Коментари Харесай

Установиха първи случай на психоза във Великобритания заради Брекзит

Референдумът за Брекзит е предизвикал остра неуравновесеност на мъж, съобщи психиатър, представен от "Индипендънт ". Това е първият документиран случай на отключена от Брекзит неуравновесеност съгласно нов отчет, който предизвестява, че политическите катаклизми може да доведат до съществени проблеми в психологичното здраве.
Пациентът, на към 40 години и описващ фамилията си като "мултикултурно ", забелязал, че психологичното му здраве бързо се влошавало малко след резултатите от референдума за Европейски Съюз. Той ставал все по-притеснен за произшествия на расова основа и откакто бил признат в психиатрично поделение, споделил, че се срами да бъде британец.
Доктор Мохамед Катшу, който лекувал пациента, написа: "Жена му заяви, че след оповестяването на резултатите от референдума за Брекзит на 24 юни 2016 година той почнал да прекарва повече време да популяризира мислите си в обществените медии. Било му мъчно да одобри политическите събития към себе си. Засилвали се терзанията му за произшествия на расова основа. Сънят му се влошил. "
След като бил признат в психиатрично поделение, пациентът, чието име не се загатва, бил разказан като нервозен, опитвал да пробие с ръцете си пода на болничното заведение, с цел да избяга. Смятал, че го шпионират и че новините по радиото били ориентирани към него. Страдал и от халюцинации.
Пациентът изпитвал напрежение в фамилията си и е допустимо това и обвързван с работата му стрес да са съдействали за заболяването. Бил диагностициран с остра неуравновесеност, сходна на шизофрения, и е първият случай, за който се счита, че е провокиран от Брекзит.
Мъжът се възстановил за две седмици след лекуване с оланзапин, антипсихотично лекарство. Преди 13 години минал през сходни проблеми след обвързван с работата стрес.
Катшу цитира изследвания във Англия, съгласно които Брекзит е сериозен източник на терзания за младежите, отбелязва Си Ен Ен. Според откриватели в Кралския лицей в Лондон и Харвардския университет броят на предписаните в Англия антидепресанти се е нараснал след резултатите за Брекзит.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР