Референдумът в Македония можеше да сложи един прекрасен край на

...
Референдумът в Македония можеше да сложи един прекрасен край на
Коментари Харесай

Светослав Малинов: АЕЦ "Белене" няма да го бъде

Референдумът в Македония можеше да постави един прелестен завършек на цялата тази драма, която трае 20 години с името и незабавно да даде начало на интеграционния развой – безусловно участие в НАТО и Европейски Съюз. Това сподели евродепутатът Светослав Малинов в предаването „ Тази сутрин” по bTV.

По думите му нещата в западната ни съседка освен че не са завършили, а занапред стартират. От опозицията - ВМРО-ДПМНЕ, пък се страхували от предварителни избори, тъй като те ще покажат, че без значение, че 50% от гласовете не бяха минати, гласоподавателите, дали своят вот с „ да”, обезпечават голямо болшинство на ръководещата коалиция.

Евродепутатът разяснява и изказването на съветския президент Владимир Путин, който през вчерашния ден уточни България като неприятен образец в реализирането на енергийни планове, поради плана „ Южен поток”.

Според Малинов България е „ болка” на съветския държавен глава, поради трите основни плана от „ Големия шлем” – „ Бургас – Александруполис”, „ Южен поток” и АЕЦ „ Белене”, по които до момента няма сполучливо развиване.

„ Ако Путин желае да намекне, че най-малко АЕЦ „ Белене” да стане, с цел да защитим ползите си, в действителност е сбъркал адреса, без значение, че сега един от получателите – ГЕРБ, нещо поддаде, няма да има АЕЦ „ Белене”, няма да го бъде ", съобщи Малинов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР