Референдум за еврото можеше да има, но преди да са

...
Референдум за еврото можеше да има, но преди да са
Коментари Харесай

Георги Ганев: Референдумът за еврото закъсня с 18 години

Референдум за еврото можеше да има, само че преди да са подписани интернационалните контракти. В този смисъл настояването за референдум е закъсняло с 18 години. " Това сподели по Българска национална телевизия икономистът Георги Ганев, народен представител от " Демократична България ".
 
Според него паралелното проявление на цените по едно и също време и в евро, и в лв. е безусловно наложително, само че след въвеждането на единната европейска валута.
 
" При 3 % недостиг не би трябвало на има фискален проблем за страната, сподели той във връзка с бюджета. Заявката на Министерския съвет сега е за умерено харчене, аз даже имах очакване за по-малко. Но както сподели госпожа Десислава Атанасова, има обществени сфери, които чакат повече.Така че чакам напрежение ", предвижда той.
 
Георги Ганев разкри, че с Асен Василев били от " разнообразни школи (икономическите възгледи, бел. ред.), само че се разбирали.

" Приоритетът на България би трябвало да е посредством бюджета да се обезпечи стабиност. Аз съм четвърти парламент и до момента не ми се е случвало в комисията да одобряваме естествен бюджет като време ", сподели Ганев.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР