Реферът от Ла Лига Хосе Мария Санчес Мартинес не получи

...
Реферът от Ла Лига Хосе Мария Санчес Мартинес не получи
Коментари Харесай

Главният съдия от Бетис – Барселона получава почивка

Реферът от Ла Лига Хосе Мария Санчес Мартинес не получи наряд за дуел от идващия уикенд от локалната футболна федерация след мача сред Бетис и Барселона, в който решенията му провокираха гневни реакции от страна и на двата отбора.

Испанският първенец завоюва с 3:2 на „ Бенито Виямарин “ във трогателен конфликт, в който основният арбитър изглеждаше, че е изгубил надзор, откакто изгони Клеман Ленгле и Набил Фекир, само че не сподели червен картон на Сержи Роберто и не даде дузпа на Лионел Меси. Фекир пое към съблекалните за два жълти картона в границите на няколко секунди – първият за нарушаване, а вторият за противоречие със съдийското решение.

Ленгле го последва, само че от Бетис бяха ядосани, че Сержи Роберто, който към този момент имаше публично предизвестие, остана на терена след единоборство с Карлес Аленя. „ Как това не е втори жълт картон за фаула на Сержи Роберто против Аленя? Барселона трябваше да остане с 10 души на терена, в това няма подозрение “, показа старши треньорът на отбора Руби. Вицепрезидентът на Бетис Хосе Мигел Лопес Каталан също разкритикува съдийската бригада след дуела. „ Още един път сме разочаровани и гневни, че съдийството нарани Бетис и за следващ път не бе заслужено “, сподели той.

Барселона също имаше недоволства, откакто Меси бе пернат за фланелката в наказателното поле, само че Санчес Мартинес не сподели бялата точка. „ В края можехме да спечелим с повече голове, в случай че погледнете към дузпата, която не дадоха на Меси. Беше явно, че има нарушаване против него “, показа полузащитникът на Барселона Френки де Йонг. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР