Реферът, от който Лионел Меси се оплака след мача между

...
Реферът, от който Лионел Меси се оплака след мача между
Коментари Харесай

Съдията от полуфинала отговори на Лео Меси

Реферът, от който Лионел Меси се оплака след мача сред Аржентина и и Бразилия на Копа Америка, разяснява острите думи по негов адрес. Еквадорецът Роди Самбрано е уверен, че е бил прав в отсъжданията си и не е бил повлиян от никого и нищо. Аржентинците изгубиха полуфинала с 0:2, а след дуела Лео упрекна арбитъра, че пази ползите на домакините.

“Спокоен съм след случилото се - съобщи съдията Самбрано пред радио SuperK-800. - Нямах никакви задни мисли при отсъжданията си, пробвах се да покажа най-хубавото от себе си.”

Нападателят на Барселона твърдеше, че реферът не е отсъдил дузпа за неговия тим за нарушаване на Даниел Алвеш против Серхио Агуеро тъкмо преди втория гол на бразилците. Меси беше изключително сърдит, че съдиите даже не използваха ВАР.

Clear penalty against Aguero not given before Brazil scored its second goal. Argentina got absolutely robbed. #CopaAmerica #BRAxARG pic.twitter.com/NtzpGIKPKu
— ♥ (@Vikranx) July 3, 2019
“За наслада, всичко, което беше казано (б.р.-между реферите) на терена и в стаичката с ВАР, го има на запис. Знаехме, че ще бъде тежък мач. Бяхме наясно, че изгубилият тим ще търси да упрекна някого и че ние ще бъдем отговорните. За обстановката с Агуеро: не знам за какво от малкия екран не демонстрираха повтаряне от камерата зад вратата, на което ясно се вижда, че Агуеро прави нарушаване с рисковото си влизане в единоборството”, изясни още Самбрано. Копа Америка 1/2 кръг, сряда 3 юли  Бразилия 2:0краен резулат  Аржентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР