Реферът на финала в Лига Европа между Севиля и Рома

...
Реферът на финала в Лига Европа между Севиля и Рома
Коментари Харесай

Антъни Тейлър бе нападнат от фенове на Рома на летището в Будапеща

Реферът на финала в Лига Европа сред Севиля и Рома Антъни Тейлър стана обект на грозни обиди и нападки от тифози на италианския клуб на летището в Будапеща. Англичанинът отнесе много рецензии за съдийството си в мача, основно от страна на италианския клуб, като те бяха стартирани първо от треньора Жозе Моуриньо. Това очевидно е настроило и почитателите против рефера и те изляха гнева си, когато го засякоха на локалното летище.

Запалянковците го нападнаха освен с обидни думи, само че даже бяха близо и до физическа разпра с него, като го наобиколиха и се пробваха да вземат раницата от гърба му. Един от тях даже хвърли стол по англичанина, поради което е задържан от полицията.

Тейлър бе подложен на критика, че множеството му отсъждания в мача бяха в интерес на Севиля. Той раздаде повече картони на италианския клуб, а също така не отсъди дузпа за игра с ръка на бранител на андалусийци. Трябва да отбележим въпреки всичко, че съдията отсъди, а по-късно анулира дузпа в интерес на Севиля, след разглеждане на обстановката с ВАР.

След мача пък се появи видео от паркинга на стадиона, на което се вижда по какъв начин треньорът на Рома Жозе Моуриньо наскърбява съдийската бригада и ги назовава " ши..н срам ".

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР