Реферът Георги Кабаков е трябвало да бъде изваден от съдийството

...
Реферът Георги Кабаков е трябвало да бъде изваден от съдийството
Коментари Харесай

Кабаков е трябвало да приключи със съдийството още през март 2018 г., но “някой” го спасил

Реферът Георги Кабаков е трябвало да бъде изваден от съдийството и да не управлява мачове от родното състезание още през март 2018 година, само че виновните фактори във футбола тогава са решили да му дадат нов късмет.

Формална причина за тогавашната полемика дали Кабаков да бъде изваден от родния хайлайф идва след турнирния дуел сред Дунав и ЦСКА-София, когато реферът позволява поредност от груби неточности, в това число и отвод да покаже червен картон на Чорбаджийски за юмручна битка с съперник.

Неформалната обаче е, че това не е индивидуален случай, а рецидив и той няма нужното равнище да управлява дуели от елита на България. Тогава Кабаков се завръща след наказване от две срещи и след мача Семеен кодекс още веднъж му стопира краткотрайно правата, до момента в който свадите към него утихнат.

В негов плюс се акцентира, че е интернационален рефер и с нужните подкрепи имал положително бъдеще в Европа. Прогнозите се сбъдват и Кабаков стига до дежурства даже за групите в ШЛ.

През последните 6 месеца и грубите му неточности понижават, само че възходящата наклонност при него бе прекъсната през днешния ден, когато позволи поредност от гафове на Лудогорец - Черно море (1:1), които повлияха на крайния резултат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР