Реферът Джак Райс коментира спекулациите, че Тайсън Фюри е манипулирал

...
Реферът Джак Райс коментира спекулациите, че Тайсън Фюри е манипулирал
Коментари Харесай

Рефер отхвърли конспиративна теория за ръкавиците на Тайсън Фюри

Реферът Джак Райс разяснява спекулациите, че Тайсън Фюри е манипулирал ръкавиците си против Дионтей Уайлдър. След успеха на британеца в Лас Вегас на 22 февруари в онлайн пространството се появиха видеоклипове, съгласно които ръцете на Циганския крал не са били компактно в ръкавиците му по време на двата дуела с Уайлдър.

Тази тайна доктрина беше отхвърлена и осмяна от няколко фигури в бокса, в това число от кътмена на Фюри Джейкъб “Стич” Дюран, някогашния му треньор Бен Дейвисън и промоутъра на Антъни Джошуа - Еди Хърн. А в този момент в този хор в този момент се включи и Джак Райс, който беше рефер в първия дуел, приключил с спорно тъждество през декември 2018 година
 “Според тайните теории на същите тези идиоти аз съм оказал помощ на Фюри с ръкавиците му в третия или четвъртия рунд на първия дуел. Онова, което в действителност направих, беше да махна марлята и лепенката, която висеше от ръкавицата му, с цел да не нарани Уайлдър инцидентно, като го удари в окото или го одраска. Но тези хора които не схващат защо приказват, постоянно би трябвало да се оплакват.

Искам да кажа на тези по този начин наречени “експерти” следното: Само тъй като някой всеки ден се храни в ресторант и може да придобие по изтънчен усет към храната, не значи, че той е станал готвач. Той не познава съставките, които се нужни за ястието и по какъв начин се подготвя. Само тъй като гледате бокс, в случай че в никакъв случай не сте се боксирали, не сте били рефер или арбитър, в действителност не значи, че разбирате от бокс. Особено в случай че не сте били удрян в лицето”, съобщи Рай Райс, представен от “Таймс”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР