Редят се на опашки за олио по 3 лв. Това

...
Редят се на опашки за олио по 3 лв. Това
Коментари Харесай

Асен Василев изгубил връзка с реалността, обяви, че олиото в магазина е 3-4 лв.

„ Редят се на опашки за олио по 3 лева Това не са рекордни цени. Олиото е 3-4 лева в магазините. Само в някои вериги се подвигнаха цените, продължава да има олио, продължава да е на естествени цени “. Това разгласи вицепремиерът Асен Василев пред БТВ.

Новината е шокираща за всички консуматори, които са влизали в хранителен магазин през последните седмици, защото всеобщо олио на непромоционална цена от 3 лева в комерсиалните обекти е нещо, невиждано от дълго време.

Най-масовите прилични откъм качество марки да вземем за пример са на цени към 4,50-5.50 лева Идентични са цените в „Кауфланд“, „Лидл“, „Била“, „Фантастико“, „ТМаркет“, „ПроМаркет“ и всички други огромни вериги. В „Метро“ на доктрина има по-ниски цени с няколко стотинки, само че в самите обекти наличия липсват.

„ Някои компании и някои хора не престават да провеждат суматоха и работят против популацията “, счита обаче Василев. „ Това е нелегално деяние, за което се постановат тежки санкции. Подобни акции ще има за брашно и захар – това е информацията, която доближава до нас “, разгласи вицепремиерът.

„ Нормално е да има инфлация, има война! “, съобщи той, като че ли проблемите с инфлацията са от 2 седмици.

„ ГЕРБ, като ви кажат „ добър ден “, погледнете дали няма луна и звезди “, сподели още Василев.

Междувременно немската верига „Кауфланд“ явно е твърдо решена да събори кабинета, тъй като пуска нова промоция на олио другата събота.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР