Редовно заседание на правителството ще има в сряда, съобщиха от

...
Редовно заседание на правителството ще има в сряда, съобщиха от
Коментари Харесай

Заседание по време на криза: Министрите се събират при премиера Кирил Петков

Редовно съвещание на държавното управление ще има в сряда, оповестиха от държавната пресслужба. Дневен ред все още няма, като информация за него ще бъде предоставена в допълнение.

Припомняме ви, че след последното държавно съвещание обединението се разцепи и “Има подобен народ” напуснаха ръководството. Техните четирима министри подадоха оставки, откакто напуснаха Министерския съвет. Тогава като спомагателна точка в програмата беше импортирана актуализацията на Бюджет 2022.

Последва вътрешно разединение и в редиците на Има Такъв Народ, като петима депутати напуснаха парламентарната група. Техен неофициален водач е подалият оставка състезателен министър Радостин Василев. Всички те се оповестиха против Слави Трифонов и дейностите на партийното управление.

Все още не е ясно дали четиримата министри от квотата на “Има подобен народ” ще участват на държавното съвещание. Към момента те са в оставка, само че могат да бъдат представлявани от своите заместници.

Във вторник вечерта пък ГЕРБ-СДС оповестиха, че внасят избор на съмнение против кабинета Петков. Мотивите са неуспех в обществените финанси и стопанската система.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР