Редовният оргазъм предлага не само моментно удоволствие, но и редица

...
Редовният оргазъм предлага не само моментно удоволствие, но и редица
Коментари Харесай

Оргазмът не е просто моментно удоволствие

Редовният оргазъм предлага освен моментно наслаждение, само че и редица изгоди за здравето, написа в. "Дейли остарял ".
Според американска специалистка, представена от изданието, кулминационната точка в половия акт подтиква мозъка и даже може да помогне против меланхолия. Д-р Никол Прауз, която управлява профилирана лаборатория за полови проучвания в Съединени американски щати, от десетилетие учи изгодите от оргазма.
Редовният оргазъм предлага освен моментно наслаждение, само че и редица изгоди за здравето. Специалистката акцентира изследване от 2016 година, показващо, че хората, които постоянно се отдават на интимни пристрастености, се оправят по-добре на проби за мислене и запаметяване.
Редовните оргазми също по този начин могат да оказват помощ в битката против депресията. Удоволствието от секса и достигането до кулминационната точка в половия акт се свързват с отделянето на хормона на положителното въодушевление серотонин.
Отделно честото упражняване на секс способства за заздравяването на връзката. Имайки поради всички тези изгоди, доктор Прауз поучава сътрудниците във връзка с оргазма да се придържат към правилото "Колкото повече, толкоз по-добре ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР