Редовните упражнения са полезни както за тялото, така и за

...
Редовните упражнения са полезни както за тялото, така и за
Коментари Харесай

Фитнес тест: Как да проверим колко сме издръжливи?

Редовните извършения са потребни както за тялото, по този начин и за мозъка и душата. Проучваният демонстрират, че физическата интензивност може да помогне за попречване и облекчение на депресията. Упражненията поддържат мозъка ни във форма и предизвикват когнитивната функционалност на всяка възраст.

Кристиян Крис и Татяна демонстрират фитнес тест, с който можем да оценим в каква форма сме. Той може да бъде изработен и у дома.

Всичко, от което се нуждаете, е скамейка или стол, хронометър, химикал, хартия, както и ходило с височина 30 сантиметра. Необходими са към 15-25 минути време.

За да можете да измерите аеробната си устойчивост, първо би трябвало да ревизирате пулса си неподвижен. Важно е да извършите и лека загрявка.

Какви тъкмо са упражненията и по какъв начин да ги извършите гледайте във видеото. То е част от предаването „ В добра форма “ на „ Дойче веле “, което се излъчва всяка неделя от 11.30 ч. и в петък от 14.30 ч. по NOVA NEWS. Не пропускайте материалите на „ Дойче веле “ и в ефира на „ Събуди се “ по NOVA всеки уикенд.

По тематиката
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР