Редовен читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за

...
Редовен читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за
Коментари Харесай

Сигнал: Вижте го това камикадзе в центъра на Пловдив!

Редовен четец на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, с цел да алармира за следващото безумно нарушение на закона за придвижване по пътищата. Даваме му думата в този момент:

" Здравейте! Изпращам ви видео с едно същинско камикадзе на основно кръстовище в Пловдив. Извинявам се за израза, само че водачът е цялостен малоумник и даже не му минава мисълта каква покруса може да аргументи. Първо, движи се в насрещното по ул. " Авксентий Велешки “. След това се нарежда върху пешеходната пътека, засече няколко коли, които се движат на зелено по бул. " Христо Ботев “ и с цел да му е по-лесно, се престрои непосредствено в последна дясна лента. Не видях добре номера му, само че допускам, че полицията може да го накаже, тъй като разполага с по-добри камери от въпросното кръстовище “.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща [email protected], на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР