Редом с Galaxy S10, Samsung представи услугата PowerShare, която позволява

...
Редом с Galaxy S10, Samsung представи услугата PowerShare, която позволява
Коментари Харесай

Батерията на смартфона, споделянето ѝ и най-милият жест на първа среща

Редом с Galaxy S10, Samsung показа услугата PowerShare, която разрешава безжично прекачване на заряд от един телефон към различен.

Huawei Mate 20 Pro бе първият телефон, който предложи сходна услуга, и допускаме, че този способ на зареждане ще е неизменима част от смарт телефоните отсега нататък.

Наскоро немският клон на Samsung е провел извънредно забавно изследване, в което са взели присъединяване 6500 европейци, и което разкрива тъкмо какъв брой е значим зарядът на батерията за хората през XXI век.
72% от участниците са дали отговор, че не биха споделили заряда на батерията си с човек, с който излизат на първа среща.

Нещо повече, 35% от хората биха предпочели да имат телефон с цялостна батерия, в сравнение с да получат дребна сума пари, а 62% биха купили закуска и кафе на чужд в подмяна за малко ток за телефона си.

И в случай че към този момент не се съмняваме в дълготрайното бъдеще на типа ни, дано прибавим, че 21% от интервюираните споделят, че приемането на заряд от телефона на индивида, с който са излезли на първа среща, е най-милият жест, който са получили по време на срещата си. За всичко това, несъмнено, има и научна аргументация.

Психологът Катрин Темплър изяснява, че цялостната батерия на телефона задейства производството на окситоцин, прочут още като хормон на любовта. Така съществуването на заряд в телефона ни кара да се усещаме по-радостни и ни прави по-доверчиви, споделя тя.

Според нея услуги като PowerShare разкриват напълно нови благоприятни условия за срещане и доближаване с хора, и съставляват цяло ново измерение на връзката посред ни. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР