Редно е в месеца на любовта да си говорим за

...
Редно е в месеца на любовта да си говорим за
Коментари Харесай

Родени една за друга: Мелиса и Емили - момичета на кръстопът

Редно е в месеца на любовта да си приказваме за обич. И то за онази същинска и мощна обич, която не признава граници и предубеждения, наложени от времето и обществото. България, в случай че би трябвало да бъдем почтени, към момента е една от страните, в които любовта и връзките се одобряват в много общоприети и лимитирани правила.

Виж още: Екзотичните ваканции на родните звезди или кой къде избяга от студа

Вярваме, че това не би трябвало да бъде по този начин. Затова, през днешния ден ще ви разкажем една малко по-различна любовта история. Историята на Мелиса, която до неотдавна беше Тихомир (шампион по културизъм) и нейната публична половина – Емили.

Преди време двете дебютираха в OnlyFans, а тази Коледа изненадаха всички, като се сгодиха. Сватбата им е планувана за тази година, само че към момента не е ясно дали ще съумеят да сключат църковен брак, каквото е желанието им. Покрай всичко това, Мелиса и Емили се трансфораха в може би първата българска трансдвойка, която приказва намерено за връзката и любовта си. 

Vbox7 се срещна с тях, с цел да им насочи предизвикването да ревизират до какъв брой добре се познават една друга след близо година дружно. 

Виж още: Учен: " Жените имат желан размер за пениса на половинката си "

И изненада... Дори на пръв взор, по никакъв начин не е мъчно човек да забележи и усети хармонията, която царува сред двете. Нещо повече, оказа се, че за късото време, през което са във връзка, те са съумели да изградят идилични взаимоотношения и всяка да опознае другата в елементи.

На въпроса какво първо са харесали и оценили една в друга, двете бяха безапелационни, че характера и добротата са били водещи в привличането посред им. Оказа се обаче, че имат разнообразни желания за филми и сериали, само че това по никакъв метод не въздейства на връзките им, а най-големите им страхове са свързани с делото за промяна на пола на Мелиса. Според Емили точно от това зависи целият им живот. Стискаме ви палци, девойки, всичко да мине по проект!

Изображение: https://www.instagram.com/melissa_rangelova1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР