Редно е в месеца на любовта да си говорим за

...
Редно е в месеца на любовта да си говорим за
Коментари Харесай

Мелиса и Емили

Редно е в месеца на любовта да си приказваме за обич. И то за онази същинска и мощна обич, която не признава граници и предубеждения, наложени от времето и обществото. България към момента е една от страните, в които любовта и връзките се одобряват в много общоприети и лимитирани правила. Затова от описват една малко по-различна любовта история . Историята на Мелиса , която до неотдавна беше Тихомир (шампион по културизъм) и нейната публична половина – Емили .

Преди време двете дебютираха в OnlyFans, а тази Коледа изненадаха всички, като се сгодиха. Сватбата им е планувана за тази година, само че към момента не е ясно дали ще съумеят да сключат църковен брак, каквото е желанието им. Покрай всичко това, Мелиса и Емили се трансфораха в може би първата българска трансдвойка, която приказва намерено за връзката и любовта си.

Vbox7 се срещна с тях, с цел да им насочи предизвикването да ревизират до какъв брой добре се познават една друга след близо година дружно.
И изненада... Дори на пръв взор, по никакъв начин не е мъчно човек да забележи и усети хармонията, която царува сред двете. Нещо повече, оказа се, че за късото време, през което са във връзка, те са съумели да изградят идилични взаимоотношения и всяка да опознае другата в елементи.

На въпроса какво първо са харесали и оценили една в друга, двете бяха безапелационни, че характера и добротата са били водещи в привличането посред им.

Оказа се обаче, че имат разнообразни желания за филми и сериали, само че това по никакъв метод не въздейства на връзките им, а най-големите им страхове са свързани с делото за промяна на пола на Мелиса. Според Емили точно от това зависи целият им живот.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР