Редно е правосъдният министър да се самосезира и нареди проверка

...
Редно е правосъдният министър да се самосезира и нареди проверка
Коментари Харесай

Влади Горанов: Правосъдният министър да провери защо отчети на фирми на Божков са нечетливи

Редно е правосъдният министър да се самосезира и подреди инспекция за какво компаниите на Васил Божков са подавали нечетливи финансови доклади в Търговския указател. Това съобщи по Би Ти Ви някогашният финансов министър Владислав Горанов.

" Всички ние бяхме задържани с прессъобщение. Аз бях у дома и гледах телевизия. Не са толкоз значими прочувствените ни прекарвания, колкото резултатът от тях. Дали бяха задоволителни тези години преход, щом беше позволено сходно обезчестяване на институциите. ", сподели Горанов.

" Не мога да преценява по какъв начин Божков да се обръща към мен. Аз непосредствено него не мога да укори ", безапелационен е Горанов.

" Аз допускам сговор сред Петков и Гешев. С това си деяние той лиши на правото на останалите в обединението да приказват за господство на правото ", счита той.

" Защитните тези на Божков са погрешни. Законът е явен - в закона за хазарта държавното управление на Орешарски беше изтървало облагането на лотариите. Това, което направи Стоянова е да ги добави ", изясни някогашният финансов министър.

" Не желая да разясня спекулациите какъв брой пари могат да се съберат в едно сако. Опитайте се да видите финансовите доклади на фирмите на хазартните игри, качени от организацията по вписванията - те са нечетими ", сподели той.

На въпроса дали е богат човек, Горанов отговори по този начин: " Не съм безпаричен. По време на мандатите ми като министър съм получавал министерска заплата. Сега получавам пари от частен бизнес. Имам и 3 деца. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР