Редно е Борисов да е кандидатът на ГЕРБ. Това заяви

...
Редно е Борисов да е кандидатът на ГЕРБ. Това заяви
Коментари Харесай

Радев: Редно е Борисов да е кандидатът на ГЕРБ

Редно е Борисов да е претендентът на ГЕРБ. Това съобщи президентът Румен Радев. Той гостува на откриването на образователната година на Минно-геоложкия университет ”Св. Иван Рилски ". Запитан дали чака да завоюва още след първия тур Радев отговори: Не желая да се трансформирам в вещател, разгадавам на поддръжката на всички гласоподаватели.

Крайно време е господин Борисов да престане да употребява своята партия като щит, разумният излаз е той да излезе на изборите, прикани президентът.

Има още доста работа, с цел да се намерят правилните решения и да се отстранят олигархичните зависимости в българската енергийната система. Трета поредна седмица цените на тока у нас са най-ниските в Европа и това е заслуга на служебното държавно управление и енергийния министър, уточни президентът.

Грозното събитие на платен избор няма място в една демократична страна, необичайно е, че някои партии се разпознават с него. Кристалина Георгиева изиска работна среща с мен при започване на септември. Сподели какви са международните трендове в стопанската система, развиването на инфлацията и възможните последици за България, напомни Румен Радев.

Не се меся в работата на нито един министър, само че чакам Министерство на вътрешните работи и службите да продължат да работят уверено и да защитят честността на идните избори, даде обещание президентът.

„ Благодаря за поканата да отбележим дружно началото на образователната година. За мен е същинско наслаждение да бъда в образователно заведение с надарени преподаватели и студенти, което е значимо и за нашата стопанска система. Често пропущаме, че нашата земя крие благосъстояния в недрата си. От метода, по който се прави, разкриването им зависи и стопанската система ни. През годините вие изградихте висок стандарт. Разбира се, провокациите пред вас порастват. Зелената договорка изисква нов метод на работа. Постигането на устойчиви екосистеми няма по какъв начин да се случи без вас. Не забравяйте, че от това по какъв начин ще се развиете вие като експерти зависи развиването на страната и обществото ни. Пожелавам ви триумф “, обърна се Румен Радев към студентите.

Подробностите към повторното номиниране на Румен Радев за държавен глава ще станат ясни през днешния ден в 18.00 часа, когато той с вицепрезидента си Илияна Йотова ще посрещнат членовете на Инициативния им комитет, измежду които е и някогашният началник на кабинета му Иво Христов, побегнал в Брюксел като евродепутат от листата на Българска социалистическа партия. Както и още трима изявени социалисти от обкръжението на алената лидерка Корнелия Нинова, които столетницата проводи в комитета на Радев - Кристиан Вигенин, Ирена Анастасова и проф. Радослав Гайдарски.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР