Redmi обяви вчера, че глобалната премиера на Redmi 12 5G

...
Redmi обяви вчера, че глобалната премиера на Redmi 12 5G
Коментари Харесай

Redmi 12 5G ще бъде официално пуснат на световния пазар на 1 август

Redmi разгласи през вчерашния ден, че световната премиера на Redmi 12 5G ще се състои в Индия на 1 август. Това устройство с прилични характерности и добра цена може да се окаже повратна точка за компанията. Според обявата в Twitter, Redmi твърди, че това устройство „ ще преоформи свързаността и ще отключи нова епоха от благоприятни условия “.

Redmi 12 5G – усъвършенстване в свързаността

Redmi 12 5G ще бъде надграждане по отношение на Redmi 12, само че единствено в аспекта на свързаността. Redmi 12 поддържа единствено 4G, до момента в който Redmi 12 5G ще поддържа най-новото потомство 5G мрежи, както може да се досетите от наименованието му.

Една от отличителните характерности на Redmi 12 е неговият „ дизайн от кристално стъкло “. Този дизайнерски детайл прибавя нотка на грациозност и изисканост към смарт телефона, като го прави образно прелъстителен. Точните детайлности за дизайна на Redmi 12 5G към момента не са разкрити, само че въз основа на тийзърите можем да чакаме грациозен и съвременен външен тип. Xiaomi пусна Redmi 12 на пазара през юни тази година. Той разполага със 6,79-инчов LCD екран с FHD+ резолюция и периодичност на освежаване 90 Hz. Има сведения, че Redmi 12 5G ще бъде екипиран с сходен екран.

За хардуерната си настройка Redmi 12 разчита на чип MediaTek Helio G88 и предлага варианти за предпазване на данни в настройка 128/256 GB и 4/8GB RAM памет с опция за разширение на паметта за предпазване посредством microSD карта. Батерията му е с потенциал 5000mAh и поддържа 18W бързо зареждане. Той има и функционалност за различаване на пръстови отпечатъци и разполага с 3,5 милиметров жак за слушалки.

Според информацията на формалната страница на компанията, Redmi 12 5G е в общи линии ще е същият като Redmi 12. Това устройство ще се предлага с 50MP съществена камера, 5000 mAh батерия и 8MP предна камера, също като Redmi 12.

Redmi 12 5G ще дебютира на 1 август и дава обещание да бъде впечатляващ смарт телефон. Също като Redmi 12, това устройство ще предложи висока продуктивност, моден дизайн и ще е на налична цена.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР