Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден

...
Реджеп ЕрдоганРеджеп Тайип Ердоган - турски политик и премиер. Роден
Коментари Харесай

Журналист: Реално Ердоган обяви война на Европа

Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари 1954 година в Истанбул. Завършва е огромен политически актьор. Днес видяхме, че цитира и Библията и разгласи, че вратите на Турция към Европа са отворени за мигрантите. Фактите обаче го притискат. Войната в Сирия изстисква силите на Турция. Жертвите порастват и това води до вътрешно неодобрение в Турция. Реално Ердоган атакува Европа, не с стандартни оръжия, а с мигрантския поток. Не знам за какво никой още не споделя, че Европа е във война с Анкара.

Това сподели в предаването "Лице в лице " журналистът Стефан Солаков, който разяснява тематиката за бежанската рецесия поради военните дейности в Сирия. "Русия си мълчи тактично и цялата тежест на мигрантската рецесия би трябвало да бъде поета от Европа. Ердоган е един националосманист и желае да върне териториите на Османската империя. Лошото е, че в Европа никой не реагира и не споделя дума на Ердоган. Виждате, че всички бежанци, които са разпитвани, дават отговор, че си работят като елементарни жители и не стоят по бежански лагери. Това значи, че миалиардите, които Европейски Съюз отпуска на Анкара, отиват за нещо друго ", разкри Солаков.

Ердоган: Вратите на Турция към Европа ще останат отворени за мигрантите

"България би трябвало да употребява своите положителни връзки с Турция. Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари 1954 година в Истанбул. Завършва се прави на нечовечен, само че сигурно схваща от дипломация. Ако през днешния ден Бойко Борисов му изясни, че Европа ще затвори границите си за турските артикули и тирове, Ердоган ще разбере и турската войска незабавно ще прибере мигрантите ", разяснява журналистът идната довечера среща сред българския министър председател Бойко Борисов и Реджеп Ердоган  Реджеп Ердоган Реджеп Тайип Ердоган - турски политик и министър председател. Роден на 26 февруари 1954 година в Истанбул. Завършва.

Кристиян Шкварек: Мигрантите не идват към България, тъй като знаят, че ще бъде ужасно

"В момента Гърция е подложена на удар и ние би трябвало да бъдем солидарни с тях. В България преди време направихме една добра акция, че в лагерите тук е извънредно, че българските управляващи не издават разрешителни, че мигрантите не са посрещани добре и тн. Това съгласно мен също споделя въздействие да има нулев мигрантски напън по нашата граница. Мигрантите си предават от уста на уста тази информация и заобикалят България. За мен изходите са два - или Европа да продължи да заплаща, или да стартира да се държи провокативно като Ердоган. Довечера Борисов би трябвало другарски да изясни на Тайпи, както той го назовава, че Европа ще спре да внася турски артикули и всичко това ще рефлектира върху турската стопанска система ", повтори Стефан Солаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР