Реджеп А.-Реджи от Хвостяне е шофьорът на БМВ-то, помело 17

...
Реджеп А.-Реджи от Хвостяне е шофьорът на БМВ-то, помело 17
Коментари Харесай

Разкрития за дрогирания, премазал Виктория край Гърмен

Реджеп А.-Реджи от Хвостяне е водачът на БМВ-то, помело 17 годишната Виктория на пътя Хвостяне-Дъбница. Бил е дрогиран и карал с над 100 километра в час, е открило полицейското следствие. Заедно с тримата си другари е пътувал към Дъбница, съгласно осведомени, с цел да си купят дрога. При ареста им и четиримата били несъответстващи да дават каквито и да е било пояснения, оповестяват от struma.com., представени от БЛИЦ.

Реджеп и компанията му ще бъдат подложени на детектор на лъжата, с цел да се ревизира споделят ли истината за пътното произшествие. Според тях не видели момичето, което отчасти се било посочило от друга кола, чиито фарове ги заслепили. Факт е, че Виктория в действителност е правила опит да скочи от колата на някогашния си другар, само че той я дърпал за краката на вътре в автомобила. По време на тази битка е минало БМВ-то и безусловно отнесло Виктория. Приятелят ѝ се уплашил и избягал, задържан е през днешния ден на обяд.
Реджеп е с условна присъда, по тази причина ситуацията му е доста съществено, ще влезе в пандиза. Каква отговорност ще понесат останалите пасажери в автомобила е неразбираемо.

Приятелят на Виктория също ще бъде измамен под отговорност, защото преди да загине, я пребил грубо. Трагедията е най-коментираната тематика в региона на Гоце Делчев. Нелепата гибел на едно 17-годишно момиче потресе хората. В село Хвостяне има засилено полицейско наличие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР