Редица знаменитости са дали положителни проби за Covid-19, след като

...
Редица знаменитости са дали положителни проби за Covid-19, след като
Коментари Харесай

Куп кинозвезди пипнаха COVID-19 на Златните глобуси

Редица звезди са дали позитивни проби за Covid-19, откакто са се появили на премиите " Златен глобус ", оповестява БГНЕС.

Няколко звезди, измежду които Колин Фарел, Брендън Глийсън, Джейми Лий Къртис и Мишел Пфайфър, оповестиха, че са се заразили с вируса в дните след премиите.

 

 

На премиите " Изборът на критиците ", които се излъчиха в неделя, се изискваха проби за Covid-19 за участниците, защото описът на отпадналите се усилваше.

Няколко звезди, които бяха принудени да отсъстват, се включиха в обществените мрежи.

" Толкова скърбя, че ще пропусна премиите " Изборът на критиците " през днешния ден ", написа Пфайфър в обява в Instagram. " Да, Ковид. "

Очакваше се Пфайфър да връчи премията за изцяло творчество на артиста Джеф Бриджис, който вместо това получи премията от Джон Гудман.

Мишел Пфайфър съжалява, че е пропуснала премиите " Изборът на критиците " заради това, че е хванала Covid-19, откакто се е появила на " Златните глобуси ".

Според " Холивуд рипортър " защитните ограничения за сигурност против ковид като проби, имунизации и условия за маски са били непоследователни през този сезон на премиите.

Експерти по публично здраве споделят, че не са сюрпризирани от последните проблеми, пред които е изправен елитът на холивудските награди.

" Това не е ненадейно ", споделя пред ABC доктор Джон Браунщайн, епидемиолог и основен шеф по нововъведенията в Бостънската детска болница. " Имате събирания на закрито по време, когато циркулират доста вируси, без значение дали става въпрос за простуда или грип, и непосредственост без маскиране... ще имате интензивно предаване на вируси ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР