Редица технически издания съобщиха, 1е над 46 хиляди души са

...
Редица технически издания съобщиха, 1е над 46 хиляди души са
Коментари Харесай

Десетки хиляди хора не искат завръщането на Джеф Безос на Земята след неговия полет в космоса

Редица механически издания оповестиха, 1е над 46 хиляди души са подписали петиции, създателите на които приканват ръководителя на компанията Джеф Безос (Jeff Bezos) да не бъде пуснат да се върне назад на Земята след плануваният през идващия месец полет в космоса с негово присъединяване . Информацията непосредствено се удостоверява в текста на няколко петиции, които бяха оповестени в интернет портала change.org.

Да си напомним, че Джеф Безос е създателят на галактическата компания Blue Origin. Той неотдавна, че дружно със своя брат Марк Безос ще полети в космоса в границите на първия в света туристически полет, плануван за 20 юли тази година. Милиардерът направи това изказване на 7-ми юни и единствено след три дни в интернет пространството се появиха две петици с апел на този предприемач да бъде неразрешено връщането на планетата, като единствено за няколко дни всяка от тези петици събра хиляди подписи.

Най-популярната от всичките петиции се назовава „Не позволявайте на Джеф Безос да се завърне на Земята“, а в нейното изложение се споделя, че „милиардери не би трябвало да има нито на Земята нито в космоса, само че откакто са си избрали второто, там би трябвало и да си останат“.

Хората подписали тази петиция имат най-различни аргументи за нейното утвърждение, само че най-често това е желанието светът да бъде спасен от милиардерите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР