Редица сигнали за абсурдни нарушения на водачи под тепетата постъпиха

...
Редица сигнали за абсурдни нарушения на водачи под тепетата постъпиха
Коментари Харесай

Креативни или абсурдни? Майсторите на паркирането в Пловдив през 2023 година

Редица сигнали за неуместни нарушавания на водачи под тепетата постъпиха в редакцията ни за миналата 2023 година. В края на всяка година  TrafficNews  сортира едни от най-креативните паркирания на водачи в Пловдив и напомня на аудиторията за „ майсторските “ им паркирания.
Прочетете още
Проблемът с паркирането и сериозния трафик в града ни фактически е сериозен, като невъзможността с намирането на свободно място за паркиране същински се задълбочава. Голяма част от улиците на Пловдив, изключително тези, намиращи се в централната част на града и към нея са синя зона, което също не устройва някои от водачите, които вземат решение да подценен разпоредбите и да паркират тук-там, на които няма да бъдат таксувани.

Шофьорите, употребяващи разнообразни места в града ни, от зелени площи и градинки до кръстовища и други места, непредназначени за задачата, за която биват употребявани от водачите.

Правилата са, с цел да се съблюдават или най-малко по този начин би трябвало да бъде. Въпреки това има водачи, които не поддържат това изказване и прибягват към дейности, принуждаващи пешеходците да застрашат живота си, за да се придвижат, слизайки по пътното платно измежду колите.

Със сигурност водачите, които възмутиха читателите ни през миналата година не са един или двама, само че ще ви представим едни от най-абсурдните образци:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР