Редица са нещата, които се случват напоследък в живота на

...
Редица са нещата, които се случват напоследък в живота на
Коментари Харесай

Поредното изпитание през което Алек Болдуин преминава

Редица са нещата, които се случват в последно време в живота на Алек Болдуин. И хубави, и неприятни. Актьорът претърпя тежък интервал, откакто бе упрекнат в непредумишлено ликвидиране на снимачната площадка. За негов шанс обаче, последното решение на съда го освободи от незаконна виновност.

След това пристигна новината, че Алек е станал дядо за първи път. На 65 години той посрещна внучката си Холанд, с която го подари щерка му Айрленд Болдуин - от брака на артиста с Ким Бейсинджър.

А с днешна дата разбираме, че холивудската звезда е в болница. Там той се възвръща от интервенция, на която се е подложил поради дългогодишни силни хронични болки в тазобедрената става.

За това заяви брачната половинка му Хилария Болдуин, която даже показа селфи от болнично заведение. Към него тя написа: " Алек получи нова тазобедрена става. Нещо, което бе належащо от доста време. "

" Преживяхме толкоз доста дружно ", споделя още Хилария. " Като твой сътрудник доста ми се желае интервалът с непрекъснатата болежка към този момент да е зад тила ни и да подобрим качеството си на живот. "

Постът ѝ продължава с благодарствено обръщение към медицинския екип, погрижил се за здравето на Алек.

От своя страна Алек също не пропусна да изрази отношението си към своята брачна половинка, пишейки, че прави оценка обстоятелството, че тя е постоянно неразделно до него.

Това не е първият път, в който артистът сменя една от тазобедрените си стави, напомня Bang Premier. През февруари, 2018 година той се подложи на същата процедура.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР