Редица руски области са подложени на украински удари с дронове

...
Редица руски области са подложени на украински удари с дронове
Коментари Харесай

Белгородска област,Курска и Воронежка област са били подложени на украински удари с дронове тази нощ

Редица съветски области са подложени на украински удари с дронове в нощта на вторник против сряда, оповестява ТАСС.

Такива сигнали има за следващ ден за Белгородска област. Засегнати са още Курска и Воронежка област.

В региона на Курск е оповестена опасност от нахлуване с БЛА, заяви регионалният шеф Роман Старовойт в канала си в Telegram. " Курска област: заплаха от офанзива на БПЛА. Бъдете бдителни! Силите и средствата за противовъздушна защита са в подготвеност за отразяване на възможна офанзива ", написа той. По-рано беше оповестена заплаха от нахлуване от безпилотни летателни апарати във Воронежска и Белгородска област.

Руската система за противовъздушна защита смъкна безпилотен летателен уред над Чернянски регион на Белгородска област, повреждайки жилищен парцел. Имало е и пожар в сухи треви, който към този момент е сподавен, заяви в канала си в Telegram регионалният шеф Вячеслав Гладков.

" В Чернянския регион е свален БЛА от система за противовъздушна защита. В село Волоконовка е развален от осколки покривът и са счупени прозорците на частна жилищна постройка. Също по този начин, съгласно губернатора, е имало пожар в сухи треви на повърхност от 800 кв. м. Екипи на пожарната са потушили пожара. " На място работят оперативни служби. Информацията за следствията се обяснява ", добави Гладков.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР