Редица републикански кандидати за президент отказват да се ангажират да

...
Редица републикански кандидати за президент отказват да се ангажират да
Коментари Харесай

Републиканците поставят под съмнение дали Байдън може да спечели легитимно през 2024 г.

Редица републикански претенденти за президент отхвърлят да се ангажират да одобряват резултатите от изборите през 2024 година, в случай че президентът Джо Байдън завоюва.

NBC News и The Des Moines Register разговаряха с губернатора на Флорида Рон ДеСантис, някогашния дипломат на Организация на обединените нации Ники Хейли и предприемача Вивек Рамасвами тази седмица в Айова и попитаха и тримата дали биха приели успеха на Байдън в Ноември.

По-конкретно, нежеланието на ДеСантис и Рамасвами да одобряват с подготвеност опцията Байдън да реализира законна победа отразява продължаващото задържане на Републиканската партия на неоснователното разбиране на някогашния президент Доналд Тръмп, че през 2020 година изборите бяха откраднати от него – три години откакто неговите последователи щурмуваха Капитолия на Съединени американски щати, с цел да се опитат да спрат Конгреса да удостовери успеха на Байдън.

Дори републиканците, които не одобряват убеждението на Тръмп, че той е спечелил през 2020 година признават, че доста мазета...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР