Редица отбори в Европа позволиха на чуждестранните си играчи да

...
Редица отбори в Европа позволиха на чуждестранните си играчи да
Коментари Харесай

Чешки гард на Чикаго: Изобщо не е приятно да останем тук

Редица тимове в Европа разрешиха на задграничните си играчи да се приберат по страните си. Но обстановката зад океана не е тъкмо такава. Националната баскетболна асоциация към момента не разрешава на задграничните играчи да се приберат, а един от тях е чешкият гард Томаш Саторански, който обществено недоволства против това.

" Изобщо не е прелестно да останем тук и да следим по какъв начин притежателите на тимовете се пробват да завършат сезона, с цел да не изгубят доста пари. Не е доста прелестно и тъй като ние със брачната половинка ми и щерка ми желаеме да заминем за Чехия. Според мен сезонът ще бъде анулиран, само че не зависи от мен ", сподели плеймейкърът на Чикаго Булс пред чешката Nova Sport.

Той също по този начин прибавя, че някои ограничения за разпространяването на ковид са взети, само че не са задоволителни.

" Когато погледна през прозореца, виждам друга панорама от тази, която имаме в Чехия. Навън има по-малко хора сигурно. Всички питейни заведения и заведения за хранене са затворени, само че към момента има доста хора на разходка, излизат с кучета, децата си играят на открито. Все още можете да почувствате, че хората не го одобряват насериозно и не виждате доста хора по улиците с маски. Това е едно от нещата, които ни изнервят. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР