Редица от водещите отбори у нас ще имат представители на

...
Редица от водещите отбори у нас ще имат представители на
Коментари Харесай

Родният елит ще уважи първото издание на “Sport X” семинара

Редица от водещите тимове у нас ще имат представители на първото издание на спортния семинар “Sport X”. Събитието, което ще се състои на следващия ден, 8 май, в столичния „ Витоша Парк Хотел “, се провежда от Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “. Темата на семинара, който ще събере на едно място представители на Левски, ЦСКА, Лудогорец, Берое, Локомотив (Пловдив), Витоша (Бистрица), Дунав (Русе), Септември (София), Царско село, Арда (Кърджали), Хебър (Пазарджик) и доста други, ще бъде: „ Съвременните условия към младите футболисти “.

Лектори на “Sport X” ще бъдат някогашният шеф на академията на Ювентус и сегашен на школата на Пескара – доцент Джузепе Джерия, отговорникът за образованието и развиването на гениите в Астън Вила Пол Бракуел, лицензираният от над 20 години като сътрудник в Шотландската футболна асоциация Павлин Панайотов и членът на Международната асоциация по спортно хранене – доктор Райна Стоянова.

„ Sport X” е подобаващ както за треньори, ръководители и експерти, работещи в системата на детско-юношеския футбол, скаути, сътрудници и футболисти на възраст сред 16 и 19 години, по този начин и за всички млади и амбициозни хора, които желаят да натрупат познания по отношение на работата и организацията в клубните академии на Запад и да се развиват в областта на футбола.

Повече информация можете да получите на формалния уебсайт на събитието http://sportx.bg/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР