Редица ограничения ще влязат в сила от утре, 7 октомври,

...
Редица ограничения ще влязат в сила от утре, 7 октомври,
Коментари Харесай

Строги ограничения от утре в Букурещ

Редица ограничавания ще влязат в действие от на следващия ден, 7 октомври, в Букурещ. Мерките са поради повишаването на случаите на в румънската столица.
Ограниченията включват възбрана на активността на закрито на питейни заведения, заведения за хранене и кафенета, като се изключи заведенията към хотелите и пансионите, които имат право да сервират единствено на своите посетители. Забраняват се също представленията и концертите. Задължително става носенето на маски в регионите към учебните заведения. Засилва се контролът за носене на маски на пазарите, борсите и в публичния превоз.
 Румънският министър председател с позитивен тест за COVID-19 Румънският министър председател с позитивен тест за COVID-19
Премиерът на Румъния Лудовик Орбан ще бъде тестван за ковид и ще се самоизолира след присъединяване в телевизионно шоу. След предаването...
Префектът Георге Кожану посочи, че ограниченията ще бъдат в действие минимум през идващите седем дни или до момента в който равнището на заболеваемост не спадне под 1,5 на хиляда души, написа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР