Редица неочаквани обрати поднесе епизодът на „Игри на волята“ вчера

...
Редица неочаквани обрати поднесе епизодът на „Игри на волята“ вчера
Коментари Харесай

Семира от Игрите зарязана от баща си

Редица непредвидени обрати сервира епизодът на „ Игри на волята “ през вчерашния ден вечер. За изненада на всички в борбата за избавление завоюва Мани и за втора поредна седмица съумя да се избави и да грабне 50 гроша, побеждавайки Семира, Калоян и Стратимир. Добрата й тактика и отлично показване изненада освен феновете, само че и участниците, а съплеменниците й бяха разочаровани от завръщането й. Зрителите пък упрекват за следващ път продуцентите, че са нагласили игрите, тъй че да завоюва Мани.



И този петък играта за избавление се трансформира във съдбовна за един от воините в „ Игри на волята: България “. В тестването за изометрия Семира изгуби равновесие и падна първа от гредата, което означаваше единствено едно – пътят й в най-екстремния формат завърши вечно. „ Разочарована съм, че не съумях да застана по верния метод в тази съответна игра и изгубих равновесие, само че съм извънредно удовлетворена, че стигнах дотук. Гордея се. Най-щастлива от напускането ми ще бъде Паулина “, сподели Семира минути преди да си тръгне от Арената.



В изявление за "Събуди се " тя призна, че е решила да напусне играта, тъй като фамилията доста й липсвало. То обаче не включва татко й, която зарязал нея и майка й още преди Семира да се роди, чу Hotnews.bg. С днешна дата тя също не поддържа връзка с него, тъй като бил прекомерно могъщ. Опитал да се меси във възпитанието й и да й постанова вечерен час, макар че нито един ден не е живял с нея, изясни Семира. Тя се усеща зле от обстановката.

В титанична елиминационна борба един против различен се изправиха Калоян от Бойци и Стратимир от Приключенци. С 30-килограмови вериги на врата си те трябваше да преминат редица трудности неколкократно, а победител бе първият събрал 300 точки с точна пукотевица на добре познатата от детството игра на „ фунийки “. Въпреки че до финала на извънредно тежката игра и двамата воини бяха равностойни, Стратимир се оказа по-точния стрелец и в профил Калоян.

„ Готов съм да се боря постоянно. Играта за мен занапред стартира, което доста ме изненада. Не знам къде отивам и кой ме чака там. Всичко за мен е като ново начало “, показа разгорещено Калоян откакто научи, че получава втори късмет да се бори за огромната премия в трети сезон на „ Игри на волята: България “ против Отшелника.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР