Редица нарушения за неспазване на противоепидемичните мерки са установени в

...
Редица нарушения за неспазване на противоепидемичните мерки са установени в
Коментари Харесай

Актове и арести след проверки в столични заведения

Редица нарушавания за неспазване на противоепидемичните ограничения са открити в заведения в столицата, като в хода на инспекциите са съставяни и актове. Това оповестиха Столична дирекция на вътрешните работи и РЗИ-София.

В един от заведенията за хранене, отказал да пусне проверяващите, на жена ѝ става неприятно, тъй като дружно с останалите клиенти била затворена в помещението. По-късно е откарана в болница, осведоми bTV.

В сходна обстановка се оказва и обект на ул. „ Христо Белчев “ с над 100 клиенти. И там личният състав часове наред отхвърля да допусне проверяващите и държи гостите на заведението без да могат да изоставен. Управителят е свикан да даде пояснения. При инспекция в различен обект на същата улица са открити хора от личния състав след края на работното време, вследствие на което са формирани констативен протокол и предизвестия.

В частен клуб на ул. „ Врабча “, работил след 23:30 – оповестения вечерен час от управляващите, четирима са били арестувани, откакто са открити наркотични субстанции.

Съвместните екипи не престават засилените инспекции за съблюдаване на рестрикциите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР