Редица марки видео звънци, продавани от онлайн търговци на дребно,

...
Редица марки видео звънци, продавани от онлайн търговци на дребно,
Коментари Харесай

Търговците на дребно, включително Amazon и Walmart, продават опасни копирани видео звънци, констатира доклад

Редица марки видео звънци, продавани от онлайн търговци на дребно, в това число Amazon, Sears, Shein, Temu и Walmart, имат уязвимости в сигурността, които могат да изложат потребителите на хакери, следствие на Consumer Reports откри.

Групата за отбрана на потребителите откри проблеми с дузина видимо идентични видео звънци, продавани под търговски марки, в това число Eken и Tuck. Всички са направени от Eken Group, основана в Шенжен, Китай, и се управляват посредством мобилно приложение, наречено Aiwit, което ръководи Eken, сподели CR.

Eken и Tuck не са добре известни марки на пазара на видео звънци, само че все пак са релативно мощни продавачи онлайн. Звънците се появиха в голям брой разгласи в Amazon, като единствено през януари бяха продадени повече от 4200. И двете марки постоянно се популяризират като „ Изборът на Amazon: Цялостен избор “, съобщи CR.

направени забележими за хора, които не познават, заради „ събитие, обвързвано със сигурността “, сподели компанията на потребителски конгрес предходната...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР