Редица известни личности, актьори и политици изказват съболезнования по повод

...
Редица известни личности, актьори и политици изказват съболезнования по повод
Коментари Харесай

България скърби за Стефан Данаилов

Редица известни персони, артисти и политици изричат съболезнования във връзка кончината на огромния български артист Стефан Данаилов, който умря тази нощ.

 © БГНЕС
Бойко Борисов : „ Сбогом! Беше огромен мъж! “

Премиерът Бойко Борисов написа в профила си във фейсбук: „ Сбогом! Беше огромен мъж! ”.

Боил Банов : „ Осиротяха цветовете и зимата е някакси безкрайна... “

„ Осиротяха цветовете и зимата е някакси безкрайна... Сбогом, Мастъре! “ Това написа във страницата си във Facebook министърът на културата Боил Банов.

Мариус Донкин : „ Животът на Стефан Данаилов беше образец “

„ Човешкото схващане в такива моменти е склонно да сортира единствено хубавите неща. На мен ми е доста мъчно да приказвам за Стефан сега. 40 години сме дружно. Познаваме хубавото и неприятното - на сцената и в живота “, съобщи шефът на Народния спектакъл " Иван Вазов " Мариус Донкин. " Неговият живот е образец, нека този образец бъде надълбоко, а не краткотрайно, съзнат от всички - да бъдат такива. Не подбираше актьор ли си или не, елементарен човек ли си, паралия ли си. Той беше човек, който искаше всички хора да бъдат дружно и да бъдат единни. Той обичаше всички ", сподели още той. " Спомените с него са ужасно доста. Не мога да не помни по какъв начин той се погрижи за сътрудници, които бяха изрично против него. Ние сме играли над 100 представления. Преди представленията и след тях - всички му пляскаха ", добави Донкин.

Корнелия Нинова : Стефан Данаилов беше галактика от гений, страст и мъдрост

България загуби огромен българин, обичан и почитан от милиони хора. Това написа във фейсбук водачът на социалистите Корнелия Нинова във връзка кончината на легендата на българското кино Стефан Данаилов.

" Той беше галактика от гений, страст и мъдрост. Българска социалистическа партия загубихме една от най-авторитетните си персони и опора. Стефан беше ентусиазъм за нас. След гибелта на баща, той стана мой втори татко. Загубих го. Ламбо, обичам те толкоз доста. Ще ми липсваш. Почивай в мир ", написа още Корнелия Нинова.

Съюз на артистите : Благодарим ти за функциите, за уроците, за надарените възпитаници, за мъдрите слова и за отношението!

„ Животът ми не мина в гонене на цели. Аз съм актьор и умея да давам, по тази причина и получавам! ” Благодарим ти за всичко, което остави след себе си! Благодарим ти за функциите, за уроците, за надарените възпитаници, за мъдрите слова и за отношението! Оставаш в сърцата ни като един от най-обичаните и най-уважаваните, споделиха в обществената мрежа фейсбук от Съюза на артистите в България.
 Почина Стефан Данаилов Почина Стефан Данаилов
На 76 година умря легендата на българското кино и спектакъл Стефан Данаилов. От месец той беше в интензивното поделение на Военномедицинска академия, къдет...
 Депутатите уважиха паметта на Стефан Данаилов с минута безмълвие Депутатите уважиха паметта на Стефан Данаилов с минута безмълвие
Депутатите уважиха с минута безмълвие паметта на легендата на българското кино Стефан Данаилов, който умря във ВМА тази нощ. Депутати от разнообразни па...
Още по тематиката Напусна ни Стефан Данаилов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР