Редица градове в Украйна, включително столицата Киев, от днес въвеждат

...
Редица градове в Украйна, включително столицата Киев, от днес въвеждат
Коментари Харесай

Украйна въвежда по-строги ограничения заради коронавируса

Редица градове в Украйна, в това число столицата Киев, от през днешния ден вкарват засилени карантинните ограничения. Ограниченията се постановат поради внезапното нарастване на инфектираните с.
Киев мина от " жълтата " в " оранжевата зона ", откакто на 11-12 септември там бяха открити над 400 нови случая за денонощие. В " оранжевата зона " на адаптивна карантина се не разрешават всеобщи прояви с присъединяване на повече от 100 души, написа. Налага се възбрана на работа на хостелите и хотелите, на спортните зали, фитнес центровете, лимитира се работата на развлекателните заведения.
 Черен ден: 57 души починаха след заразяване с ковид в Украйна Черен ден: 57 души починаха след заразяване с ковид в Украйна
Украйна записва рекордните 57 смъртни случая от ковид за последното денонощие, съобщи през днешния ден националният съвет за сигурност, цит...
От през днешния ден доста по-голям е и описът на градовете в " алената зона ", в която се плануват още по-сериозни ограничавания. Сега той включва градове като Чоп в Закарапатска област и Ивано-Франковск. В градовете в " алената зона " стопират работа публичният превоз, учебните заведения, университетите и моловете и се не разрешава посещаването на кафенета и заведения за хранене. Новите ограничавания ще са в действие две седмици. След това, според от обстановката, ограниченията може да бъдат засилени или облекчени.
По данни на Съвета за сигурност на Украйна през последното денонощие в страната са регистрирани 2 462 нови случая на ковид, с което инфектираните стават общо 156 797.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР