Редица факти показват, че Intel активно разработва собствена външна видеокарта.

...
Редица факти показват, че Intel активно разработва собствена външна видеокарта.
Коментари Харесай

Intel може да покаже новата си видеокарта по време на CES 2019

Редица обстоятелства демонстрират, че Intel интензивно създава лична външна видеокарта. Компанията примами редица основни експерти от AMD и в този момент екипът под управлението на Раджа Кодури работи върху този план.
Разработването на новата графична карта става бързо и съгласно Techpowerup, обществената проява на устройството може да се реализира още при започване на идната година, по време на ревюто CES 2019 . Intel явно не желае да изостава от AMD и Nvidia в основаването на нови суперскаларни структури. Новата разработка се чака да генерира спомагателен приход от двете значими към сегашен ден технологии: изкуствения разсъдък и блокчейна.

Геймърите сигурно ще се зарадват на появяването на нов състезател на пазара на видеокарти. Intel може да изостри конкуренцията и най-сетне да понижи цените на видеокартите, цената на които внезапно скочи поради майнърите.

Към сегашен ден се смята, че Nvidia леко изпреварва AMD в областта на продуктивността и успеваемостта на графичните процесори. Но отстъпва в областта на добива на криптовалута. Появата на нов, освен това огромен състезател, сигурно ще промени разпределението на силите.

Приоритет за Intel са професионалните ускорители, които могат да се употребяват за основаването на модерни невронни мрежи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР