реди няколко дни се навършиха три години от смъртта на

...
реди няколко дни се навършиха три години от смъртта на
Коментари Харесай

Тъмната страна на животът в имението на Хю Хефнър

реди няколко дни се навършиха три години от гибелта на създателя на „ Плейбой “ Хю Хефнър. Обратно на максимата „ за пойните или положително, или нищо “ така наречен „ зайчета “ на Хефнър разкриха шокиращи детайлности за желанията му. Вижте повече във видеото от канала „

Кендра Уилкинсън и Холи Мадисън споделят, че с цел да изпълнят странните мечти на милионера, те са се напивали или употребявали марихуана. Освен, че е трябвало да вършат секс с него, който разказват като „ неудовлетворителен “, девойките е трябвало да се целуват между тях, до момента в който на него не му омръзне.



Двете дами описват, че Хю Хефнър е бил много сериозен към външния им тип. Забранявал им е да си поставят алено червило, тъй като съгласно него наподобява на ниска цена, насърчавал ги е да упражняват повече, в случай че му се стори, че са качили килограми.

Жените към Хефнър са получавали по 1000 $ всеки петък. Той е карал хубавиците да чакат пред вратата му с часове. Влизайки в офиса му, всяко момиче е получавало рецензия за връзките ѝ с останалите. Тези пари е трябвало да бъдат вложени най-много във визията им. Русата коса, пластичните интервенции и хубавите облекла са били наложителни.



Свободата на „ приятелките “ на Хефнър е била лимитирана. Трябвало е да се прибират най-късно в 21:00, в случай че излизат. Ако ги снимат папараци и на фотосите наподобяват пияни, рецензиите от страна на Хефнър са били кошмарни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР