Redfall определено е едно от разочарованията на гейм сцената през

...
Redfall определено е едно от разочарованията на гейм сцената през
Коментари Харесай

Пит Хайнс: Redfall ще се подобри с времето

Redfall несъмнено е едно от разочарованията на гейм сцената през 2023. Играта беше един непреценен риск от страна на Arkane Austin, а фиаското, което представляваше тя предизвика дори клюки за закриването на офиса на Arkane в Остин. Какво следва оттук-нататък? Според някои информации, Arkane Austin към този момент са се трансферирали към идващия си план. Което обаче не значи, че Redfall е забравена неточност. Съвсем не. Това излиза наяве от изказване на маркетинг и информационния шеф на Bethesda Пит Хайнс за GamesIndustry.biz. Той дава за съпоставяне други игри от портфолиото на Zenimax и Bethesda, които са имали проблематичен старт, само че са съумели да преодолеят компликациите във времето.

„ Ние сме същата компания, която е пускала игри не по метод, по който сме желали и не сме от хората, които ще изоставят нещо единствено тъй като не е имало добър старт. PC премиерата на The Elder Scrolls Online не беше без своите проблеми, само че ние останахме до нея. Сега това е този неимоверно огромен мултиплатформър. Същото беше с Fallout 76. Няма да е по-различно с Redfall “, добавя Хайнс.

Неуспехът на Redfall беше толкоз огромен, че се наложи персонално шефът на гейминга в Microsoft Фил Спенсър да се извинява обществено. Твърденията, че играта се била играла от милиони се одобри с съмнение от мнозина, които отбелязваха, че това може да е правилно единствено, в случай че се прибавят хората, които са я пробвали в Game Pass. Но Redfall повдигна и напълно основателно въпроси за Starfield – играта на годината за Microsoft и Bethesda. Дали и тя няма да е споходена от същите проблеми. По-рано тази година още веднъж Спенсър изясни, че за разлика от Redfall, Microsoft са помогнали за работата по играта. Но това е нямало по какъв начин да не повлияе в някаква степен на самочувствието на Bethesda. Това, изяснява Хайнс, не е нещо, което може да е под контрола на него и сътрудниците му.

„ Напрежение към Starfield? Такова има пред всяка премиера. Напрежението е нещо външно, което може да следим, само че не си разрешаваме то да е в центъра на вниманието ни тъй като имаме нулев надзор над него. Какво може да направляваме? Контролираме играта. Това какъв брой добра е. Как върви. Колко занимателна е. Е, съумели ли сме с това, другото по един или различен метод ще се подреди “, приключва Хайнс.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР