Reddit сключи сделка с Google, която позволява на гиганта за

...
Reddit сключи сделка с Google, която позволява на гиганта за
Коментари Харесай

Reddit сключи сделка, позволяваща на Google да обучава модели на изкуствен интелект на своите публикации

Reddit подписа договорка с Гугъл, която разрешава на колоса за търсене да употребява изявления от уеб страницата за онлайн полемики за образование на своите модели с изкуствен интелект и за възстановяване на артикули като онлайн търсене.

Споразумението, оповестено в четвъртък и оценено на почти 60 милиона $ (£47 милиона), също по този начин ще даде на Reddit достъп до моделите на Гугъл AI за възстановяване на търсенето в уеб страницата и други функционалности.

Това е огромна стъпка за основаната в Сан Франциско Reddit, която разчита на от време на време противоречиви модератори-доброволци, с цел да организира разтегнатия си набор от полемики, основани на тематики.

Тези модератори обществено стачкуваха против по-рано Reddit решения, като неотдавна блокира огромна част от уеб страницата за дни, когато Reddit разгласи проекти да стартира да таксува доста приложения на трети страни за достъп до наличието му.


Но също по този начин е доста значимо за Гугъл, който жадува за достъп до написан от хора материал, който може да използв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР