Reddit, една от най-големите социални платформи в света, наскоро обяви

...
Reddit, една от най-големите социални платформи в света, наскоро обяви
Коментари Харесай

Reddit обявява актуализации за условията на ползване и нови инструменти за модериране

Reddit, една от най-големите обществени платформи в света, неотдавна разгласи актуализации за програмния интерфейс и изискванията на прилагане, ориентирани към поддържане на устойчива и здравословна екосистема към данните на Reddit.

Това е основен ход за платформата, защото тя е съхранява един от най-дългите чат конгреси сред консуматори онлайн, обхващащ последните 18 години.

Актуализациите включват нов премиум достъп за трети страни, които изискват по-високи предели и по-широки права за потребление, до момента в който приложно-програмният интерфейс за данните в Reddit ще продължи да бъде отворен за „ рационални и подобаващи случаи на приложимост “.

Целта на компанията е да даде опция на разработчиците да основат страхотни артикули за консуматори и модератори, които употребяват Reddit, Компанията се е докоснала до хиляди приложения през годините, в това число и принадлежности, които улесняват модерирането, както и помощни стратегии, които оказват помощ на потребителите четат настояща информация за обичаните си тематики.

Като платформа с голяма отговорност към потребителите, Reddit се ангажира да съхранява оповестеното наличие и да подсигурява, че данните се употребяват отговорно.

Актуализациите също по този начин включват нови лични принадлежности за модериране за приложенията на Reddit за iOS и Android. Тези принадлежности ще разширят опциите на модераторите и ще им разрешат да дадат повече информация за съответна тематика на някой консуматор в subreddit, да задават упования за членовете на общността и посетителите и да преглеждат филтрирани версии на наличието.

През идващите месеци Reddit също по този начин възнамерява да обърне внимание на построяването на Mod Mail за усъвършенствания в главните работни потоци. За да приведе работата на разработчиците в сходство със своите управителни правила и полезности на общността, Reddit актуализира своите условия за разработчици и ги прави по-лесни за схващане.

Новите условия за разработчици поучават и обясняват общи разпореждания, права и ограничавания от обособени условия, в това число лиценз на Reddit за разработчици, развой на обзор на приложения, ограничавания за потребление на услуги за разработчици, отвод от отговорност, ограничавания на отговорност и други.

С тези актуализации Reddit се ангажира да обезпечи бистрота и доверие на своите консуматори и разработчици. От през днешния ден множеството разработчици и трети страни ще бъдат известени по имейл и новите условия ще влязат в действие след 60-дневен интервал на предупреждение.

Продължителната инвестиция на компанията, ориентирана към разработчиците и нейните оферти за тях, е жизненоважна. Актуализациите оказват помощ да се обясни по какъв начин разработчиците могат безвредно и несъмнено да употребяват инструментите и услугите на Reddit, в това число програмния интерфейс на платформата, дружно с всички усъвършенствания и актуализации.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР