Редът сред вашите неща показва ред в главата ви. Какви

...
Редът сред вашите неща показва ред в главата ви. Какви
Коментари Харесай

7 неща, които крадат вашата жизнена енергия

Редът измежду вашите неща демонстрира ред в главата ви. Какви обекти въздействат отрицателно на човешката сила? Какво би трябвало да се изхвърли незабавно от къщата?

Може би покрай вас има източници на избрана заплаха, които последователно унищожават вашето биологично поле и образуват непрекъснат ореол на негативизъм.

Необходимо е да се отървете от тях в точния момент, с цел да не загубите здравето, шанса и благополучието. Ключовият източник, от време на време носещ мощно негативно влияние, са съответни хора с негативна сила. Затова би трябвало да изградите своя лична отбрана с всички вероятни средства.

Какъв е рискът от дефицит на витална сила? 

Липсата на сила отчуждава индивида от реализиране на цели, шанс и благополучие. Смята се, че всеки от нас има мощна връзка с по този начин наречения център на изобилието на Вселената посредством микровълни, предавани от тялото и душата. Когато субектът има сила, надлежно Вселената има по-слаба връзка с този човек и просто не може да чуе желанията му. В резултат на това „ дамският шанс “ му наподобява доста по-рядко. Имунитетът отслабва.

Третата заплаха за човек със едва биополе са баналните зли очи. Някой не има вяра в тях. За страдание работи.

Това са 7-те обичайни и изключително разрушителни неща. Ето лист с неща и предмети, които би трябвало да се изхвърлят допустимо най-скоро. Разрушаващи силата неща: 
 8 движимости вкъщи, от които би трябвало да се отървете, тъй като излъчват неприятна сила 8 движимости вкъщи, от които би трябвало да се отървете, тъй като излъчват неприятна сила
У дома би трябвало да ни е хубаво и уютно. Ние прекарваме огромна част от времето си у дома. Затова отрицателните страсти би трябвало да са доста малк...

1. Излишен отпадък

Това може да бъде всичко: остарели мебели, износени обувки и облекла, неработещи домашен уреди или счупени електрически уреди.

2. Счупени, развалени съдове и огледала

Дръжте напукани, натрошени чаши  и чинии надалеч от вкъщи си. Първо, рисково е за здравето, в случай че ядете и пиете от тях. Чрез ястията попълняме жизнеността. И би трябвало да е ново, чисто и естетично. Сега за огледалата. Огледалото е особено място за струпване на сила, не на вятъра се употребява постоянно в разнообразни ритуали. Счупеното огледало работи като бунище на балкона. Не на вятъра чупенето на огледало от дълго време се счита за неприятна прокоба.

3. Амулети и талисмани, които не ви принадлежат
 7 токсични фрази, които ни унищожават 7 токсични фрази, които ни унищожават
Някои слова засягат освен тези, на които ги споделяме, само че и нас. Те подкопават вътрешния ни свят, намаляват самочувствието и ни вредят....

Нещата на другите хора са рискови. Когато купувате използвани облекла, бижута или ги разменяте, целесъобразно е да се правят ритуали за разчистване на движимостите от непозната сила.

4. Чужда фотография

Ако човек не принадлежи към кръга на вашите родственици и другари, тогава неговият облик може да популяризира отрицателна сила.

5. Вещи на умрял човек

Всички неща, които умрелият има, е най-добре да се дават на близки и нуждаещи се. Такива неща унищожават енергийната атмосфера на вашия дом, затова има смисъл да се отървете от тях.
 Имаш ли тези движимости вкъщи? Изхвърли ги мигновено! Имаш ли тези движимости вкъщи? Изхвърли ги мигновено!
Още от древността се е считало, че къщата е мястото, където се срещат и опълчват разнообразни сили поради предметите и движимостите, на...

6. Изсъхнали, сухи цветя

Естетичният тип на увехналите цветя ви натъжава. Съгласете се, букет, който е изгубил естествения си витален тип, дава неприятно въодушевление, далак, горест. Не пазете тези мъртви цветя във вашия апартамент.

7. Неща и предмети, които не харесвате

Това може да бъде всичко: неприятно оцветени чинии, малоумен пуловер или стол. Ако в къщата има неща, които насаждат неспокойствие, дават избрани прекарвания, горест, би трябвало да се отървете от тях допустимо най-скоро.

Освободете виталното си пространство. Донесете повече слънце и направете малко пролетно разчистване.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР