Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 9 януари. Британската

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 9 януари. Британската
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 9 януари, събота



Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 9 януари.

Британската кралица Елизабет II и брачният партньор ѝ принц Филип през днешния ден са били имунизирани против COVID-19, заяви Бъкингамският замък.

Около 300 полета бяха анулирани в събота от и до интернационалното летище на Мадрид-Барахас заради изобилен снеговалеж.

Акциите на Twitter паднаха с 3,77% до 49,54 $ незабавно след блокирането на акаунта на настоящия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, заяви FOXBusines.

Цвета Караянчева да бъде санкционирана по същия метод, както кмета на Калофер. За това упорстват в сигнал до премиера, институциите и медиите жители на Кърджали. Същото желаят те и за регионалния шеф на Кърджали Никола Чанев.

Ще настояваме за гласоподаване по пощата и за отваряне на МИР в чужбина, както и за гражданска ЦИК. Това обявиха Мая Манолова и Николай Хаджигенов на консултацията при президента.

Изборният развой да се излъчва онлайн, предложиха от Демократична България на консултацията с президента Радев. Ако не целия избирателен ден, то най-малко броенето на бюлетините да се снима и излъчва онлайн, изиска съпредседателят на обединяването Христо Иванов.

Започва незабавна инспекция след сигнал, че в община Сандански са осъществени имунизации на общински съветници в прорез с проекта за имунизация на медиците от първата фаза. Това заяви здравният министър Костадин Ангелов в профила си във Фейсбук.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР