Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 23 август. През

...
Редакционният екип ви представя най-важното за деня, 23 август. През
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 23 септември

Редакционният екип ви показва най-важното за деня, 23 август.

" През „ Балкански поток “ се планува да се доставя както азерски, по този начин и американски полутечен газ. " Това разгласи министър председателят Бойко Борисов пред задгранични вложители от Саудитска арабия, които качи в хеликоптер, с цел да прелетят на зоната, на която се построява " Балкански поток ". Това се видя от оповестено във фейсбук видео.

С един " туит " основният прокурор Иван Гешев пренаписа освен българската, само че и балканската и европейската история. В Деня на Независимостта Гешев излезе с къс приветствен адрес в своя профил в Twitter като разгласи, че на 22 септември 1908 година България е станала " първата национална страна в Европейски Съюз ".

Нетолерантността към имиграцията се е нараснала в международен мащаб, а някои от минимум толерантните страни се намират в Европейски Съюз. Това демонстрират резултатите от ново изследване. Нагласите в Съединени американски щати по принцип са срещу държавната антимиграционна политика по тази тематика.

Европейците към момента не са се справили с провокираната от ковид парализа на публичния и икономическия живот, когато над тях надвисна заплахата от ново блокиране.

" Във връзка с проявения интерес, приложено изпращаме „ Петте хоризонта “ от обръщението на Отровното трио от снощното трето Велико национално въстание. Това е начало за събиране на хрумвания и оферти, които да оформят търсенията и настояванията на жителите в хоризонта за развиване на страната ". Това се споделя в известие до медиите на Отровното трио - адв. Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян.

Главният прокурор Иван Гешев уведоми министъра на външните работи за събрани доказателства за осъществявана разследваща активност на територията на страната от двама задгранични жители, ползващи се с дипломатически имунитет. Това оповестиха от държавното обвиняване.

За мен Швеция потвърди хипотезата за груповия имунитет. Смъртността е действителният индикатор при такава болест, а не позитивните. Това съобщи доцент Андрей Чорбанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР