Редакционният екип ви представя най-важните новини за деня, 10 април.

...
Редакционният екип ви представя най-важните новини за деня, 10 април.
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 10 април

Редакционният екип ви показва най-важните вести за деня, 10 април.

Ние ще дадем своите гласове за политики, в случай че Слави Трифонов направи кабинет. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия. Тя съобщи, че Българска социалистическа партия не се натрапва.

Ръст на общата смъртност паралелно със скока на жертвите на COVID-19 демонстрират данните на Национален статистически институт за интервала 8-28 март, написа 24 часа.

„ Това, което демонстрираха изборите е, че хората са доста разграничени. Много от водачите на опозицията и самият президент Радев поставиха доста старания в тази тенденция “, съобщи общественият министър Деница Сачева, която ще е народен представител от ГЕРБ, определен за депутат като лидер на листата от Добрич.

Към политологическата терминология у нас след „ болшевик “, „ турчин “, „ олигарх “ и „ джендър “ тазгодишните избори прибавиха понятието „ чалгар “. Ако желаете да ненавиждате някого, а той не се вписва в предните категории – имате още един мотив за чисто естетическо гнусене.

БОЕЦ внесе тъжба във Върховен административен съд против решението на ЦИК да заличи Бойко Борисов от кандидатските листи, с цел да угоди на желанието му да се откаже от депутатското си място, оповестяват от организацията на страницата си във Facebook.

Русия, чиито някогашни съдружници в рухналия Варшавски контракт в този момент са членове на НАТО, която те са заобиколили от запад, сплашва Украйна, която желае да се причисли към НАТО.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР