Редакторска плесница Мис България 2017 Тамара Георгиева живее в огромен

...
Редакторска плесница Мис България 2017 Тамара Георгиева живее в огромен
Коментари Харесай

ЛУКС! Мис България Тамара живее в палат в „Драгалевци“! Имат и вила в Швейцария!

Редакторска плесница
Мис България 2017 Тамара Георгиева живее в голям дворец в влиятелния столичен квартал „ Драгалевци “, дружно с приятеля си Стивън Роуз, научи „ Галерия “.

Както стана ясно, той напълно не е инцидентен – момчето е наследник на Катя Роуз , шефка на бутик Rose Fashion House. Освен на първокласната къща в София, миската се радва и на неповторима вила в Швеция, където дружно с гаджето си постоянно вървят да си отдъхнат от натовареното си всекидневие.

Къщата им в „ Драгалевци “ разполага с голям басейн и просторна градина, с екзотични палми и добре
поддържан райграс, явно от прислуга.
 

Обзавеждането е финален вик на интериорния дизайн, като големите полилей с камъни „ Сваровски “ елегантно допълват първокласната конюнктура.

Вилата им в Швеция пък е обзаведена в комфортен алпийски жанр с лек винтидж привкус.

Оказва се, че Тамара е „ намазала “ освен висок стандарт на живота около връзката си с богаташкия наследник, само че и самопризнание за най-красивата българка.
10 000 евро коствала короната й,
 

а сумата броила персонално свекървата на 24-годишната софиянка – Катя Роуз.

Амбициозната родителка желала най-хубавото за сина си, който заслужавал да има за гадже една Мис България, а не елементарна моделка. Влиятелната бизнесдама имала постоянни връзки в стилните среди и не й представлявало никаква компликация да направи снаха си първа хубавица.

Този твърдоглав слух се носи из стилните среди, откакто фотографът Георги Божиков, участвал на печалния конкурс, разкри скандални детайлности. Божиков твърди, че е видял с очите си протоколите на журито и
всички членове показали друга миска –
 

Йовита Георгиева. В последна сметка мнението им не било зачетено и за победителка бе оповестена богаташката снаха Тамара. Изборът й обаче провокира бурни реакции и насмешки в обществото поради компромисния й външен тип. Минути след оповестяването на победителката в състезанието „ Мис България 2017 “, най-разпространяваният статус в мрежата бе: „ Гришо би! Виждам новата Мис България… Гришо нея ли е бил? “.

Самата Тамара обаче се счита за класова хубавица и по този начин обсъжданият й нос никога не я тормози. Тя дефинира сходни мнения като

„ огромна дивотия “

 

и се разграничи от определението „ грозна “. Свекърва й Катя Роуз, която, апропо, е носителка на купата „ Мисис България – Европейски Съюз 2011 “, застана компактно зад снаха си. А всеобщото мнение е, че собственичката на Rose Fashion House заслужава повече да бъде Мис България, в сравнение с снаха си. Въпреки годините си, Катя Роуз наподобява по-млада от гаджето на сина си, което хвърли подозрение и върху възрастта на Тамара.

„ Това момиче сигурно не е на 24 години! Вижте лицето и бръчките й, вижте увисналата кожа около врата й… “, разясняват в интернет пространството.

Междувременно, абсурдът към Мис България 2017 от ден на ден разраства. Нищо чудно в последна сметка 20-те бона на Катя Роуз да отидат напразно и
короната на Тамара да бъде отнета.
 

За това се заприказва, откакто членовете на журито в състав Габриела Кирова, Антония Петрова, Иво Танев, Наталия Гуркова и Марина Войкова намерено обявиха, че не са дали своят вот за нея, а за Мис Бургас Йовита Георгиева. Дори това да се случи, състезанието „ Мис България “ ще остане в историята като неуспех поради имена като Анита Мейзер и Тамара Георгиева
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР