Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: [email protected]Кадър 7/8 твКрайно време е да свалим

...
Редактор: Юлия Георгиеваe-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgКадър 7/8 твКрайно време е да свалим
Коментари Харесай

Иво Сиромахов: Крайно време е да смъкнем надписа от входа на НС и да сложим Когато си прост е лесно

Редактор: Юлия Георгиева

e-mail: [email protected]

Кадър 7/8 тв

Крайно време е да свалим надписа от входа на Народното събрание " Съединението прави силата " и да го сменяем с фразата " Когато си елементарен е елементарно ". Това разяснява в ефира на 7/8 тв Иво Сиромахов като коментар на скандалния запис с гласа на премиера Бойко Борисов.

Дали приказва министър-председателят или не, това няма никакво значение. Защото казусът не е в един човек. Ако считаме наивно, че като махнем един човек, нещата ще се трансформират, това няма да се случи. Защото повода за огромните ни проблеми и даже беди е манталитетна. Мисля, че България има огромния проблем от доста години, че са избивани елитите. Още като се почне от Борис I, по-късно византийците, по-късно комунистите. И по силата на естествения асортимент, за жалост, през днешния ден не сме наследници на Ботев и Левски. Ние сме наследници на тези, които са оцелявали, на приспособленците. На тези, които са прекланяли глава, с цел да не я сече сабята. И по тази причина в днешно време има голяма приемливост към корупцията. Ще се съгласите, че огромна част от българите възприемат корупцията като нещо естествено. И споделят, че в случай че са там, и те ще са такива, и те ще крадат, разяснява Сиромахов. 

Голяма част от българите утвърждават и подобен език (като в записа с Борисов), в това съм сигурен, добави той.

Спомнете си в какъв брой кавги живеем и обществото има толерантност към тях. А обществото по силата на демокрацията назначава управниците. Еми ето там е целия проблем. Не може да чакаме никаква смяна, в случай че махнем един човек. Политиката изисква интензивно присъединяване на всички жители. За множеството хора политиката е да иде там един път на четири години да хвърли някаква си там бюлетина и по-късно ще викат " ааа, кво стана "! Участието би трябвало да е непрекъснато, непрекъснат напън, тъй като по този начин е устроена демокрацията,посочи Сиромахов.

А със записа нищо няма да стане. Това е обаян кръг, в който се вътим и се стига още веднъж до някакъв радостен запис с музичка откъм гърба и тя дори добре се връзва тази музичка, подобаващ декор, разяснява през смях Сиромяхов. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР